Στο πένθος βύθισε την Ηλεία ο τραγικός θάνατος του 46χρονου Πυργιώτη γιατρού Γιώργου Αναστόπουλου χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Βραχνεΐκων.

Μια περίεργη υπόθεση εκούσιας απαγωγής μιας 15χρονης από τον Πύργο ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας από το βράδυ του Σαββάτου (16/1).

Η ζωή πολλές φορές ξεπερνά και την ίδια τη φαντασία και αυτό το βίωσαν στην πράξη χθες το απόγευμα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, τα οποία είδαν ότι τελικά η ζωή… ‘γράφει’ τα καλύτερα σενάρια!

Για έκτο 24ωρο αγνοούνται ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη στην Ηλεία με τις Αρχές να έχουν ερευνήσει μια πολύ μεγάλη έκταση στον κάμπο της Ηλείας έχοντας επεκτείνει το πεδίο τόσο προς τα ορεινά, όσο και προς τα παραλιακά σημεία, δίχως κανένα αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο γεγονός σε πανελλήνιο επίπεδο, η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και η άμεση συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας,

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200