Τις λεπτομέρειες της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης της Ασφάλειας Πάτρας κατά την οποία εξαρθρώθηκε πολυμελές κύκλωμα που προέβαινε σε λαθρανασκαφές και εμπορία αρχαίων αντικειμένων, ανέλυσαν σήμερα οι επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Νίκος Νικολακόπουλος κατέρρευσε την ώρα του καθήκοντος κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της χθεσινής πυρκαγιάς σε Δραγώλαινα και Βούντενη.

Πλοίο που προερχόταν από την Ανκόνα στη γραμμή Πάτρα - Ιταλία, προσέκρουσε στον προβλήτα του νέου λιμένα Πατρών, το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των χειρισμών πρόσδεσης καραβιού. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

Περιορίστηκε άμεσα και δεν εμπνέει ανησυχία, φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στον περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου ξυλείας, στις 9.30 περίπου το πρωί, στην βιομηχανική περιοχή Πατρών.

Σε τραγωδία κατέληξε ο διαπληκτισμός δύο ανδρών σήμερα τα ξημερώματα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κλειτορία Αχαΐας, καθώς ένας 55χρονος έχασε την ζωή του, στην προσπάθειά του να τους χωρίσει.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης - Προστασίας περιβάλλοντος Καλαβρύτων από το 1980, και κάθε χρόνο, τη 2η Κυριακή του Μαΐου οργανώνει το Πανελλήνιο Πέρασμα στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή


Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη δύο  ανδρών προέβησαν, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200