Το παράρτημα Τρίπολης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στηρίζοντας το πρόγραμμα του Ιδρύματος με την επωνυμία Project PRESS (πρωτοβουλία για την εκπαίδευση και υποστήριξη προσφύγων), οργάνωσε στην Τρίπολη, εκδήλωση αλληλεγγύης και υποστήριξης μικρών προσφύγων.

«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι η πολιτική μου σκέψη και η πολιτική μου αντίληψη θα ήταν φτωχότερη αν έλειπε αυτός ο στενός σύνδεσμος και η στενή επαφή με το λαό της Αρκαδίας».

Με εκδήλωση για το κοινό στις 22 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού άνοιξε επίσημα τις πύλες του Κέντρου Πληροφόρησης για τη χλωρίδα του Πάρνωνα, που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν δυναμικό χώρο αναφοράς για την ανάδειξη του φυτικού πλούτου του Πάρνωνα, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, με ομόφωνη απόφασή του, παραχώρησε (δωρεάν) για χρήση απ’ τον Σύλλογο Αστροφυσικής, Αστρονομίας, Μηχανικής Ασέας, το Σπετσεροπούλειο Άλσος, δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Ασέας.

Στα πλαίσια της προβολής του αναρριχητικού πάρκου Λεωνιδίου στην ευρύτερη αναρριχητική κοινότητα, ο Δήμος Λεωνιδίου διοργανώνει για φέτος, το πρώτο επίσημο αναρριχητικό φεστιβάλ, το διάστημα 10-13 Νοεμβρίου 2016.

Μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές αγώνων επιστρέφει στο προσκήνιο με το σιρκουί που διοργανώνεται στην Τρίπολη το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου.

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διοργανώνει στην Πλατεία Άρεως την Παρασκευή, 14/10/2016 από ώρα 10.00 έως 14.00, το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Ανακύκλωσης.

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200