Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές. Ήδη συνελήφθησαν οκτώ άτομα, μέλη της ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Πέτρος Τατούλης «Παρελθόν οι ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο»-«Εξαιρετική στιγμή για την αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ»

«Υλοποιούμε μεγάλα έργα για την Πελοπόννησο, με αποφασιστικότητα και αυστηρή προσήλωση στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας, και ικανοποιούμε αιτήματα δεκαετιών των πολιτών» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της ένταξης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 των δρόμων Σκούρα – Γεράκι στη Λακωνία και Βέλο – Στιμάγκα – Νεμέα στην Κορινθία.

Συνέντευξη τύπου, παραχώρησαν σήμερα τα στελέχη του ΚΚΕ, Νίκος Γόντικας, επικεφαλής  της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου και Θανάσης Κολιζέρας , μέλος του γραφείου περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, όσον αναφορά τις  εκδηλώσεις  της ΚΕΔΕ, του Δήμου

Η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Αντιπεριφέρεια Λακωνίας διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης για το Νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 «Μέτρο 11 Βιολογική Γεωργία».

Δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την πορεία της επιχειρηματικότητας στην ελληνική περιφέρεια, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά βρέθηκε σήμερα στην Τρίπολη και παρέστη στην τελετή των εγκαινίων της μεγάλης έκθεσης των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου με την επωνυμία ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ. 

«Ο Καλλικράτης ήταν η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στη χώρα γιατί δημιούργησε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης θεσμικού πλαισίου νέων και καλύτερων προοπτικών αντιμετώπισης της κρίσης» υποστήριξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200