Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές. Ήδη συνελήφθησαν οκτώ άτομα, μέλη της ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Το παράρτημα Τρίπολης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στηρίζοντας το πρόγραμμα του Ιδρύματος με την επωνυμία Project PRESS (πρωτοβουλία για την εκπαίδευση και υποστήριξη προσφύγων), οργάνωσε στην Τρίπολη, εκδήλωση αλληλεγγύης και υποστήριξης μικρών προσφύγων.

«Φτάνουν οι θεατρινισμοί του περιφερόμενοι θιάσου της πρόσφατης Υπουργικής Επιθεώρησης στη Μεσσηνία» δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου σχολιάζοντας τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους στη Μεσσηνία, σημειώνοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση της Κυβέρνησης να έχει αποδώσει τα έργα αυτά εδώ και καιρό στους μοναδικούς δικαιούχους, που είναι οι πολίτες της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου.

Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γερμανία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

«Υλοποιούμε μεγάλα έργα για την Πελοπόννησο, με αποφασιστικότητα και αυστηρή προσήλωση στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας, και ικανοποιούμε αιτήματα δεκαετιών των πολιτών» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της ένταξης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 των δρόμων Σκούρα – Γεράκι στη Λακωνία και Βέλο – Στιμάγκα – Νεμέα στην Κορινθία.

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και στο τραπέζι πέφτει ξανά το σχέδιο διαχείρησης στερεών αποβλήτων της περιφέρειας.

Περισσότερα Άρθρα...