Στη νέα σειρά άρθρων για κλάδους της υγείας εντάσσεται και αυτή η ανάρτηση. Πρόκειται για θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που ενδιαφέρουν όλους μας και είναι γραμμένα από καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες. Το θέμα αυτής της ανάρτησης αφορά τον Μητρικό Θηλασμό και είναι γραμμένο από την παιδίατρο κα Πηνελόπη Ν. Παλαιολόγου.

Στη νέα σειρά άρθρων για κλάδους της υγείας εντάσσεται και αυτή η ανάρτηση. Πρόκειται για θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που ενδιαφέρουν όλους μας και είναι γραμμένα από καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες.

Στη νέα σειρά άρθρων για κλάδους της υγείας εντάσσεται και αυτή η ανάρτηση. Πρόκειται για θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που ενδιαφέρουν όλους μας και είναι γραμμένα από καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες. Το θέμα αυτής της ανάρτησης αφορά το περπάτημα του παιδιού μου και την εξέλιξη ανάλογα με την ηλικία του και είναι γραμμένο από την παιδίατρο κα Πηνελόπη Ν. Παλαιολόγου.

Είναι μάλλον κοινή η εικόνα ενός παιδιού που δεν κάθεται να φάει, στριφογυρίζει στην καρέκλα, σηκώνεται διαρκώς, δεν συγκεντρώνεται σε διάφορες δραστηριότητες όπως το διάβασμα.

Στη νέα σειρά άρθρων για κλάδους της υγείας εντάσσεται και αυτή η ανάρτηση. Πρόκειται για θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που ενδιαφέρουν όλους μας και είναι γραμμένα από καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες. Το θέμα αυτής της ανάρτησης αφορά μια ασθένεια που μπορεί να παρουσιαστεί στα αγόρια και λέγεται φίμωση. Είναι γραμμένο από την παιδίατρο κα Πηνελόπη Ν. Παλαιολόγου.

Ο Νίκος κάθεται σιωπηλός στην τάξη. Η παρουσία του απουσία. «Δεν τραβάει. Δεν διαβάζει» λέει συχνά  πια  ο δάσκαλος στους γονείς του και εκείνοι αρχίζουν να ντρέπονται που ο μικρός δεν τα καταφέρνει.

Στη νέα σειρά άρθρων για κλάδους της υγείας εντάσσεται και αυτή η ανάρτηση. Πρόκειται για θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που ενδιαφέρουν όλους μας και είναι γραμμένα από καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες. Το θέμα αυτής της ανάρτησης αφορά τις πλέον κατάλληλες τροφές για να αντισταθούμε στις ιώσεις και είναι γραμμένο από την παιδίατρο κα Πηνελόπη Ν. Παλαιολόγου.

Στη νέα σειρά άρθρων για κλάδους της υγείας εντάσσεται και αυτή η ανάρτηση. Πρόκειται για θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που ενδιαφέρουν όλους μας και είναι γραμμένα από καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες. Το θέμα αυτής της ανάρτησης αφορά την κοινωνικοποίηση και την ψυχική υγεία του παιδιού μας σε σχέση με τις ημέρες των εορτών και είναι γραμμένο από την παιδίατρο κα Πηνελόπη Ν. Παλαιολόγου.

Υπάρχουν παιδιά που τρώνε όλα τα φαγητά και δε δημιουργούν πρόβλημα στους γονείς τους, υπάρχουν όμως και παιδιά που δυσκολεύονται να φάνε ακόμη κι όλο τους το φαγητό.

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200

banner tampakis giorgos ktiniatros260x200

banner merzioti lav260x200