Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, προσκαλεί τους μαθητές/-τριες να εκφραστούν δημιουργικά, συμμετέχοντας στη δράση: «Με ανοιχτά τα σύνορα της ψυχής… Περιβάλλον και Πόλεμος».

Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και, στην ηλικία μου, δεν μπορώ να βγω με το έλκηθρο, να μπαίνω στις καμινάδες και να αγκαλιάζω παιδάκια. Σίγουρα, θα κολλήσω τον ακατανόμαστο ιό Η1Ν1! Γι’ αυτό, αποφάσισα να μην κάνω την καθιερωμένη επίσκεψή μου την Πρωτοχρονιά.

 Ο σύλλόγος ''ΟΔΥΣΣΕΙΑ'' όπως κάθε άνοιξη οργανώνει την ημερίδα του με θέμα που απασχολούν τα Άτομα με ειδικές ανάγκες και όχι μόνο.

Το ψυχολογικό τεστ είναι μια μορφή παιχνιδιού, όπου μπορεί κανείς να δει σοβαρά χαρακτηριστικά του ατόμου που το κάνει. Ανάλογα με την ικανότητα ή τις γνώσεις του εξεταστή, το τεστ μπορεί να εντρυφήσει ακόμα και πολύ βαθιά.

Μια νέα σειρά άρθρων για κλάδους της ψυχολογίας έχουν ξεκινήσει. Πρόκειται για θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, που ενδιαφέρουν όλους μας και είναι γραμμένα από καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες. Το θέμα αυτής της ανάρτησης έχει σχέση με την ψυχολογία μας κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών και της αλλαγής του χρόνου. Είναι γραμμένο από την Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια κα Εμμανουέλα Κούρου.

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200

banner tampakis giorgos ktiniatros260x200

banner merzioti lav260x200