Ξημέρωσε «Τρίτη και 13» και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη κανονίσει να μην βγουν από το σπίτι, υπό τον φόβο κάποιου ατυχήματος καθώς θεωρείται η πιο γρουσούζικη ημέρα του χρόνου.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η ειδικός στα βρεφικά ονόματα στις ΗΠΑ, Λόρα Γουάτανμπεργκ, συγκεντρώνοντας τα στατιστικά των ονομάτων από 49 διαφορετικές χώρες, ανακάλυψε ποιο είναι το πιο δημοφιλές όνομα για μωρό στον κόσμο. Μάλιστα, αυτό είναι κοριτσίστικο και… ελληνικό!

Στη Death Valley της Καλιφόρνια λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες ένα φαινόμενο που λίγοι άνθρωποι έχουν την τύχη να δουν στη ζωή τους. Το «super bloom», όπως ονομάζεται, πραγματοποιείται μόνο όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες και συνήθως μέσα στην άνοιξη.

Το διαδικτυακό κανάλι στο Youtube “Heritage Inmoshum», ρώτησε Καναδούς φοιτητές αν μπορούν να αναγνωρίσουν την γλώσσα, ακούγοντας ένα απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης.

Το περίφημο τεστ του Σωκράτη και το πως μπορεί να ταιριάξει με την σύγχρονη εποχή.

Τους ήχους του διαστήματος κατέγραψε η Nasa και τους συγκέντρωσε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο επτά λεπτών... Κάθε πλανήτης και ένας ήχος…

Περισσότερα Άρθρα...