Εκδήλωση-Συζήτηση για την TTIP και την CETA στο Ναύπλιο την Παρασκευή 18/11

Typography

Ο ένας χρόνος από την δημιουργία της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου θα "γιορταστεί" με μια πολύ σημαντική εκδήλωση-συζήτηση στο Ναύπλιο για τις συμφωνίες TTIP και CETA με θέμα «Οι διατλαντικές συμφωνίες εμπορίου και επενδύσεων - Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά - TTIP και CETA».

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου, της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Φουγάρο», στην πόλη του Ναυπλίου, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.

Πρόκειται για συμφωνίες που, αντίθετα από ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ελλάδα δεν έχουν συζητηθεί, ίσως όσο θα έπρεπε, την ώρα που απειλούν να υποβαθμίσουν τα εργασιακά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά, ιδιωτικά και καταναλωτικά πρότυπα και να απορρυθμίσουν τις δημόσιες υπηρεσίες.

Εισηγητές της συζήτησης θα είναι οι κύριοι Νίκος Θεοχαράκης, καθηγητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας και Γιώργος Καπόπουλος, δημοσιογράφος. Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.