Ο ένας χρόνος από την δημιουργία της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου θα "γιορταστεί" με μια πολύ σημαντική εκδήλωση-συζήτηση στο Ναύπλιο για τις συμφωνίες TTIP και CETA με θέμα «Οι διατλαντικές συμφωνίες εμπορίου και επενδύσεων - Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά - TTIP και CETA».

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας προσκαλεί σε συμμετοχή όσους ενδιαφέρονται, στο πολυθεματικό Σεμινάριο που διοργανώνεται στο Ναύπλιο από 28 έως 30 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, με μεγάλη χαρά υποδέχεται το wheeling2help, με σκοπό οι δημότες του να βάλουν το δικό τους λιθαράκι, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Το Φουγάρο διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Fougaro Jazz Festival και υποδέχεται το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου έξι ξεχωριστά σχήματα από την εγχώρια σκηνή!

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τις 10 μ.μ. , οι αγαπημένοι μας μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα ανθολόγιο ελαφρολαϊκών τραγουδιών από μεγάλους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές που έγραψαν ιστορία...στο Fougaro Le Café!

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας "Ελπίδα Ζωής", σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: Οι εξαρτήσεις στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Περισσότερα Άρθρα...