Με συναυλία του Sting θα ανοίξει τις πόρτες του το Bataclan στις 12 Νοεμβρίου, έναν ακριβώς χρόνο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Τη συναυλία ανακοίνωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης και η Lagardère Unlimited Live Entertainment, ιδιοκτήτρια του συναυλιακού χώρου.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου το πολυφωνικό σχήμα της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου θα συμμετάσχει στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Θεσσαλονίκης μετά από πρόσκληση του προέδρου κ. Δ Παπαζαχαρίου.

Την 9η Απριλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, η ΚΕΔΑΜ  με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μαζιωτών διοργανώνουν μουσική παράσταση με έντεχνα λαϊκά και παλία λαϊκα και ρεμπέτικα τραγούδια απο τον Βαγγέλη Τρίγκα. 

Μία ονειρική βραδιά με θέα το κάστρο του Άργους αλλά και τον έναστρο ουρανό του Ιουλίου είχα την τύχη να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν την Τρίτη στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη και την Τετάρτη στον αύλειο χώρο Ι. Ν. Τιμίου Προδρόμου Άργους .

Την Κυριακή 29-11-215 & ώρα 8:00μ.μ. - Ο Δήμος Άργους Μυκηνών συνδιοργανώνει με την Χορωδία της Νέας Κίου και την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Νέας Κίου,μουσικοθεατρική παράσταση " Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη".

Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ, που έγινε ποτέ στην Πελοπόννησο, διεξάγεται από 29-31 Ιανουαρίου 2016, στο ιστορικό Ναύπλιο. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και την υποστήριξη του δήμου Ναυπλιέων.

'Ένας από τους καλύτερους blues φυσαρμονικίστες στον κόσμο έρχεται για μία και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα !

Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία και μοναδική συναυλία στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, δύο παραστάσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και μια εξαιρετική παράσταση στην Ιορδανία, η Κλεονίκη Δεμίρη μας υπόσχεται μουσικά ταξίδια μέχρι τ’ αστέρια!

Εκκλησιαστικές χορωδίες, πανεπιστημιακές ή ακαδημαϊκές. Κολεγιακές, δημοτικές, κοινοτικές, επαγγελματικές χορωδίες, σχολικές χορωδίες, χορωδίες ορχήστρας, ραδιοφωνικές, όπερας ή θεάτρου. Χορωδίες νοηματικής γλώσσας. 

Περισσότερα Άρθρα...