Με τη μοναδική του γλυκιά γεύση και το… λαστιχωτό εσωτερικό, γεμίζει το στόμα μας με την πλούσια σύστασή του. Πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα, το οποίο όχι μόνο μας γλυκαίνει αλλά και μας οφελεί όσο δεν φαντάζεστε!

Λίγο γιατί βαριέσαι, λίγο γιατί πλήττεις... Είναι κι αυτός που δεν τηλεφώνησε... Οι φίλοι που δεν μπορούσαν να βγείτε ή που δεν είχες εσύ διάθεση... Anyway, είσαι σπίτι, μόνη και... Ε, και τι να κάνεις; Σε πιάνει λιγούρα. 

Πάνω στον πανικό και την βιασύνη πολλές καταφεύγουν σε δίαιτες-αστραπή με συνέπεια την απώλεια μυικού ιστού, ενώ το λίπος παραμένει. Έτσι έχουμε την ανεπιθύμητη χαλάρωση ή ακόμα και ραγάδες που δεν πρόκειται να τις ξεφορτωθούμε ποτέ.

Οι περισσότερες από εμάς, όταν θέλουμε να αδυνατίσουμε τρέχουμε στον διαιτολόγο (ή ακολουθούμε μόνες μας κάποια διατροφή που βρήκαμε στο internet) και φυσικά δίνουμε τεράστια σημασία στη γυμναστική. Μήπως όμως ξεχνάμε κάτι;

Η συχνή κατανάλωση καυτερών και πικάντικων φαγητών, με καυτερές πιπεριές, κάρυ και άλλα μπαχαρικά, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου και να ευνοήσει την μακροζωία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανο-κινεζική επιστημονική έρευνα. Πάντως, τα ευρήματα της μελέτης χρειάζονται μελλοντική επιβεβαίωση.

Ποιο τένις και ποιο πινγκ-πονγκ. Κανένα σκουός. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα μόνο άθλημα ρακέτας, είναι λαϊκό σε παρεξηγήσιμο βαθμό και εμείς θέτουμε, ως οφείλουμε άλλωστε, τους κανόνες.

Σήμερα οι τρεις στους δέκα ενηλίκους κοιμούνται λιγότερο από έξι ώρες κάθε βράδυ, ενώ υπολογίζεται ότι ο σύγχρονος άνθρωπος κοιμάται κατά 25% λιγότερο σε σύγκριση με το παρελθόν, έχοντας μειώσει τις ώρες ύπνου από περίπου εννιά ...

Περισσότερα Άρθρα...