Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ" διοργανώνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Πυργέλας, ομιλία με την ψυχίατρο παίδων & εφήβων Γ. Ν Άργους κα Αλεξία Παπακωνσταντίνου, με θέμα:

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τις 10 μ.μ. , οι αγαπημένοι μας μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα ανθολόγιο ελαφρολαϊκών τραγουδιών από μεγάλους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές που έγραψαν ιστορία...στο Fougaro Le Café!

Με αφορμή την πορεία “Στο φαράγγι της Κουμαριάς” που διοργανώνει ο Ι.Φ.Σ.Α. στην Κρύα Βρύση Αργολίδας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, το ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ διοργανώνει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με θέματα Άνθρωπος – Φύση - Δράση.

Το Περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου, της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει στο ΦΟΥΓΑΡΟ, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7.30μμ στην Αίθουσα 9, συζήτηση με θέμα:

Η Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου παρουσιάζει τη "ΜΗΔΕΙΑ" του Μπόστ, το Σάββατο 19, τη Κυριακή 20 και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου στις 8 το βράδυ.

Ο ένας χρόνος από την δημιουργία της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου θα "γιορταστεί" με μια πολύ σημαντική εκδήλωση-συζήτηση στο Ναύπλιο για τις συμφωνίες TTIP και CETA με θέμα «Οι διατλαντικές συμφωνίες εμπορίου και επενδύσεων - Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά - TTIP και CETA».

Η παράσταση θα ανέβει στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου στο Θέατρο Τριανόν και στο Άργος, την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.

Περισσότερα Άρθρα...