Όλες οι ανοικτές για αιτήσεις προκηρύξεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο συγκεντρωμένες . Οι θέσεις εργασίας αφορούν προσλήψεις σε δήμους , Υπουργεία μέσω ΑΣΕΠ, τον ΟΠΑΠ και την aegean.

Η πρώτη απόδραση κρατουμένου που βρισκόταν υπό επιτήρηση με ειδικό βραχιολάκι σημειώθηκε χθες το απόγευμα.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, και ζητεί να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η υπουργική απόφαση που παρέχει τη δυνατότητα αντί της αυτοπρόσωπης εμφάνισης των μεμονωμένων κυνηγών οι οποίοι δεν ανήκουν σε αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους, να καταθέτουν δικηγόροι τα αναγκαία δικαιολογητικά για τη λήψη των αδειών κυνηγιού.

Ένα ηχηρό όνομα της κοσμικής Αθήνας ,  φίλος  του προφυλακισμένου για τη συμμετοχή ως κλεπταποδόχου  στη μαφία των Ρομά Αλέξανδρου Αγγλούπα έπεσε  το μεσημέρι του Σαββάτου  στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με ένα βίντεο από την Ακρόπολη το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (https://www.facebook.com/potus/) επέλεξε να αποχαιρετίσει την Αθήνα ο Barack Obama.

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη.

Πώς φτάσαμε στην εισβολή του άρματος μάχης στο Πολυτεχνείο - Το ματωμένο Σαββατοκύριακο που ακολούθησε - Άγνωστες λεπτομέρειες από τις ημέρες της μεγαλειώδους εξέγερσης - Οι νεκροί του Πολυτεχνείου

Την άδειά του φαίνεται να έχει δώσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος για επέμβαση της ΕΛΑΣ μέσα στο Πολυτεχνείο, σε περίπτωση που διαπιστωθεί η διάπραξη αυτόφωρων κακουργηματικών πράξεων, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 28χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά για να διαπιστωθεί εάν είναι εκείνο με το οποίο πυροβολήθηκε ο άτυχος Αντώνης

Περισσότερα Άρθρα...