Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκε η συνάντηση τελικής επιλογής των υποψηφίων ελληνικών πόλεων που διεκδικούσαν τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, στην Ελλάδα.

Η καθιέρωση μιας ημερομηνίας που είχε ξεχαστεί, το πρόγραμμα των εορτασμών και οι διηγήσεις που διαμορφώνουν την ιστορία. Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών

Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στη Σαντορίνη την περασμένη άνοιξη (29 Απριλίου – 6 Μαΐου), προβλήθηκε προχθές 12 Σεπτεμβρίου από το ολλανδικό κανάλι RTL4 το νέο επεισόδιο της ιδιαίτερα δημοφιλούς εκπομπής «Nooit meer naar huis» («Ποτέ ξανά στο σπίτι»), προσελκύοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 600.000 τηλεθεατών.

"Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά.Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα" είπε από το κόκπιτ του  F16 Block ο επισμηναγός Σωτήρης Στράλης, ο οποίος συγκλόνισε για ακόμη μία φορά το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Είναι ο εκφωνητής που μετέδωσε το ανακοινωθέν της κήρυξης του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41.Ο Κώστας Σταυρόπουλος ήταν ο πρώτος αρχιεκφωνητής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών, εγγονός του εθνικού ευεργέτη Πανταζή Βασσάνη.

Προσπάθεια επίτευξης ρεκόρ Γκίνες με τον ποντιακό χορό ομάλ’. «Συμμετείχαν πάνω από 12.500 άνθρωποι», λέει στο pontos-news.gr ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι τον αγάπησαν τον Ανδρέα Μπάρκουλη που κηδεύττηκε στις 5:30 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Περισσότερα Άρθρα...