Τα οφέλη που επιφέρει το νομοσχέδιο για την κινητικότητα στο σύστημα μετατάξεων και αποσπάσεων στον δημόσιο τομέα, περιγράφει η αρμόδια υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αφορμή την κατάθεσή του στη Βουλή.

«Επιδιώκουμε να αποτελέσουμε την ορθολογική επιλογή μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας. Όσο πλατύτερη αυτή είναι τόσο καλύτερα. Και με αυτοδυναμία όμως, θα αναζητηθούν οι μέγιστες δυνατές πολιτικές και κοινωνικές συγκλίσεις και συναινέσεις», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.

«Είναι για εμάς μεγάλη η χαρά και η τιμή να έχεις επιλέξει την Ελλάδα ως έναν από τους σταθμούς του τελευταίου ευρωπαϊκού ταξιδιού σου και αυτό μπορεί να δώσει από μόνο του σημαντικά μηνύματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στη διεθνή κοινότητα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η κυβέρνηση οφείλει να αξιοποιήσει την προτροπή του Μπαράκ Ομπάμα για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων σε συνδυασμό με την ελάφρυνση του χρέους»,

Με την ομιλία του στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» -αφού υπήρχαν ακόμη και όρθιοι!- ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Την εκτίμηση πως θα δούμε έναν διαφορετικό Τράμπ, ως Πρόεδρο της Αμερικής, από αυτόν που είδαμε ως υποψήφιο, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως δεν πιστεύει πως θα υπάρχουν προβλήματα, καθώς στην Αμερική υπάρχουν θεσμοί με ιδιαίτερο βάθος.

Περισσότερα Άρθρα...