Σε 41 ημέρες θα δούμε εκατομμύρια Ελλήνων που απαρτίζουν επιτηδευματίες, αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες ,να κινδυνεύουν με υπέρογκες αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών και μετόχους εταιρειών ακόμα και ανωνύμων να κινδυνεύουν με αιφνιδιασμό, αφού εκρηκτική αύξηση ασφαλιστικών εισφορών ,βάσει του σχεδίου που βρίσκεται σε συζήτηση, αναμένεται σε σχέση με τα μερίσματα. 

Μόλις λίγο καιρό υπομονή θα πρέπει να κάνουν χιλιάδες κάτοικοι των περιοχών που έχουν στα όρια του δήμου τους διόδια και καθημερινά για μερικά μόνο χιλιόμετρα αναγκάζονται να πληρώνουν, καθώς σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, οι κάτοικοι δεν θα πληρώνουν διόδια μέσα στα όρια των Καλλικρατικών Δήμων.

Τα οφέλη που επιφέρει το νομοσχέδιο για την κινητικότητα στο σύστημα μετατάξεων και αποσπάσεων στον δημόσιο τομέα, περιγράφει η αρμόδια υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αφορμή την κατάθεσή του στη Βουλή.

Όλες οι ανοικτές για αιτήσεις προκηρύξεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο συγκεντρωμένες . Οι θέσεις εργασίας αφορούν προσλήψεις σε δήμους , Υπουργεία μέσω ΑΣΕΠ, τον ΟΠΑΠ και την aegean.

Ολοκληρώθηκε, στις 5.30 το πρωί, ο νέος κύκλος της διαπραγμάτευσης μεταξύ της κυβέρνησης και των εκπροσώπων των θεσμών, στο πλαίσιο της β' αξιολόγησης.

Για «σεισμό» στα έσοδα των επιχειρήσεων περί τον καφέ, αλλά και «φωτιά» στην τσέπη των καταναλωτών, κάνουν λόγο οι παράγοντες της αγοράς, ως αποτέλεσμα της επικείμενης επιβολής νέου φόρου στον καφέ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ του προγράμματος για 10.000 ανέργους, ηλικίας 30-49 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λίστες με τους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ έχουν σχεδόν καταρτιστεί και όταν ολοκληρωθούν θα βγει και η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, και ζητεί να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η υπουργική απόφαση που παρέχει τη δυνατότητα αντί της αυτοπρόσωπης εμφάνισης των μεμονωμένων κυνηγών οι οποίοι δεν ανήκουν σε αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους, να καταθέτουν δικηγόροι τα αναγκαία δικαιολογητικά για τη λήψη των αδειών κυνηγιού.

Περισσότερα Άρθρα...