Μία μεγάλη διεθνή διάκριση για τον μαθητή της πρώτης Λυκείου Κρανιδίου (σχολ. έτος 2015-16) Πέτρο Μπινιάρη ο οποίος πήρε το τρίτο βραβείο στον 18ο διεθνή διαγωνισμό σχεδίου και ζωγραφικής JOY OF EUROPE 2016 [International Fine Arts Competition JOY OF EUROPE 2016] πού έγινε στο Βελιγράδι .

Στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής στις 11 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Δ. Σφυρής έφερε ως έκτακτο θέμα που δεν είχε εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη την αποδοχή της μελέτης του ΙΓΜΕ και την επικαιροποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την αποκατάσταση του χώρου ΧΑΔΑ Διδύμων και του χώρου της δεματοποίησης.

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει τον 9ο Ποδηλατικό Γύρο Ερμιονίδας "Χρήστος Σκορδής" την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώεα 10:00 π.μ.

«Με δεσμεύει ό,τι φέρει την υπογραφή μου. Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία-απολογία, άρα όχι. Φυσικά δεν έχω ομολογήσει σε κανέναν και τίποτα», δήλωσε σε εκπομπή του «Ε» η 38χρονη, Δήμητρα Βούλγαρη, που θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 42χρονου άτυχου ναυτικού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

Το ΚΕΘΙΑ "Ιπποκράτης" Διοργανώνει το πρώτο Mini Pony Riding!!! Την Κυριακή 13/11/2016 θα περιμένουν τους λιλιπούτειους φίλους τους ηλικίας 3-6 ετών στο κέντρο τους για γνωριμία με το άλογο, βολτ ούλες με πόνυ , παιχνίδια , "ιππική" ζωγραφική και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή με θέμα έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπου παρουσιάζεται η επιτακτική ανάγκη μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου.

Από καταγγελίες δημοτών αλλά και από επιτόπια επίσκεψή μου διαπίστωσα ότι υπάρχουν δύο επικίνδυνα κτίρια – οικοδομές εντός της πόλης του Κρανιδίου τόσο για τα διερχόμενα κτίρια όσο και για τους πεζούς.

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα οι εκπρόσωποι της οικογένειας Κων. Λεμού επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου και ικανοποιήθηκαν απο τις εργασίες γενικής ανακαίνισης και την κατασκευή μιας νέας αίθουσας για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου. 

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200

banner iliou 260x200

banner tampakis giorgos ktiniatros260x200

banner merzioti lav260x200