Θέμα φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Επιδαύρου με συνεργάτη του δημάρχου που είχε αρμοδιότητα στις σχολικές επιτροπές. Από ότι καταγγέλει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“Ενεργοί δημότες Επιδαύρου” κ. Τάσος Χρόνης υπάρχει και οικονομική ατασθαλία. Ενώ με ενδιαφέρον αναμένουμε την απάντηση του δημάρχου κ. Γκάτζιου η επιστολή Χρόνη είναι η ακόλουθη:

Τιμητική υποδοχή επαναπατρισμού των οστών του Ήρωα Καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα , στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κολιάκι Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 .

Ο Δήμος Επιδαύρου στο πλαίσιο του Αναπτυξιακών και Επενδυτικών πρωτοβουλιών στη δημοτική χερσαία και θαλάσσια περιοχή, προετοιμάζει, συζητάει, σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά Δράσεων και ενεργειών.

Κατόπιν πρόχειρου ελέγχου που διενεργήθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Επιδαύρου στις δύο Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, διαπιστώθηκε μη ορθή διαχείριση των οικονομικών από τον Δημοτικό Σύμβουλο - Πρόεδρο των δύο Διοικητικών Συμβουλίων, που είναι το αυτό πρόσωπο.

Γενικός σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί της 26ης Οκτωβρίου 2016 μέχρι τη δύση του ήλιου της 28ης Οκτωβρίου 2016. Φωταγώγηση των Δημόσιων και Δημοτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 26ης έως και της 28ης Οκτωβρίου 2016.

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με τη συμφωνία για την ανάδειξη του ευρύτερου χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου σε Αρχαιολογικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουμε αυτή την ώρα στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού όπου κάτοικοι και δημοτική αρχή είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την απογύμνωση του Κέντρου Υγείας.

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200

banner iliou 260x200

banner tampakis giorgos ktiniatros260x200

banner merzioti lav260x200