Δήμος Άργους-Μυκηνών: "Κατάπτυστη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας- Να απαντήσει στα ψέματα του Τσίπρα"

Typography

Αιχμηρή η απάντηση που έρχεται από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Άργους-Μυκηνών ως συνέχεια της ανακοίνωσης του Σύριζα Αργολίδας

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση-απάντηση:

"Τρικυμία εν κρανίω για το Σύριζα (Αργολίδας) ο οποίος με μια κατάπτυστη ανακοίνωση ακολουθεί τις λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις» της ακροαριστεράς σε ένα χωρίς ειρμό και έρμα κείμενο, γεμάτο ψέματα, στοχεύοντας το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο.

Αφού έλυσε λοιπόν όλα τα προβλήματα της πατρίδας μας ο Σύριζα (Αργολίδας), στην αγωνία του να βρει ρόλο και υπόσταση στα δημόσια πράγματα του τόπου μας ασχολείται με μια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου όπου υπήρξαν κάποιες εντάσεις οι οποίες προκλήθηκαν από ομάδα ελαχίστων ατόμων εκτός δημοτικού συμβουλίου. Και ενώ ούτε η δημοτική παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά εξέδωσε κάποια ανακοίνωση για «το θέμα», ούτε καμία άλλη από τις δημοτικές παρατάξεις, το έκανε το κόμμα μπερδεύοντας το ρόλο του. Πιθανόν να είναι η ίδια «ομαδούλα» που αυτοαποκαλείται αυτάρεσκα «αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό μέτωπο» όπου σήμερα χρησιμοποίησε την προβιά του Σύριζα για να φωνάξει την παρουσία της.

Εμείς πιστεύοντας σε ακηδεμόνευτη Τ.Α. και διακριτούς ρόλους μεταξύ πολιτικής τοποθέτησης και αυτοδιοικητικής δράσης, καταδικάζουμε την πατερναλιστική κίνηση του Σύριζα Αργολίδας για το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Άργους Μυκηνών και τα όσα παντελώς αστήρικτα υποστηρίζει, με την αναίτια επίθεση προς το πρόσωπο του Δημάρχου του δήμου μας, ο οποίος έχει τύχει της συντριπτικής λαϊκής νομιμοποίησης σε δυο αλληλοδιάδοχες εκλογές, μη μπορώντας αλλιώς να τον χτυπήσει στο επίπεδο της δημοτικής του δράσης.

Σχετικά με το περιστατικό λίγη σεμνότητα μόνο, λίγος σεβασμός στους δημοκρατικούς κανόνες δεν βλάπτει. Τουλάχιστον να μάθει ο Σύριζα ότι στο δημοτικό συμβούλιο εφαρμόζεται κανονισμός λειτουργίας και προεδρεύει ο πρόεδρος ο οποίος δίνει ή δε δίνει το λόγο σε κάποιον και όχι ο Δήμαρχος όπως παραπλανητικά αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. Να μας απαντήσει όμως ο Σύριζα που είδε το Δήμαρχο να κάνει την παραμικρή κίνηση ή να παίρνει μέρος σε οποιαδήποτε λογομαχία. Παρακαλούμε πολύ να δημοσιοποιήσει το σχετικό αποδεικτικό στοιχείο αλλιώς για άλλη μια φορά, στην καλύτερη περίπτωση θα είναι θύματα, και αυτοί όπως ο πρόεδρός τους, αυταπατών και στη χειρότερη αισχροί συκοφάντες. Να μας απαντήσει όμως ο Σύριζα με ποιά ιδιότητα 5-6 άτομα δημιούργησαν τις αντεγκλήσεις στη συνεδρίαση χωρίς να είναι καν μέλη του δημοτικού συμβουλίου; Από μόνη της η διακοπή του δημοτικού συμβουλίου από μη έχοντες το δικαίωμα δεν είναι φασιστική ενέργεια; Βέβαια τα άτομα αυτά ήρθαν με σκοπό να προκαλέσουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σύριζα Αργολίδος δεν πήρε ποτέ θέση για τα εγκλήματα της κυβέρνησης Σύριζα κατά της πατρίδας μας.

Τους προκαλούμε λοιπόν να δώσουν απαντήσεις για τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του κόμματός τους :

https://omadaalithias.gr/story/20-psemata-tsipra/

http://www.protothema.gr/politics/article/608233/video-i-nd-parousiazei-ta-psemata-tou-tsipra-apo-ti-deth/

https://www.youtube.com/watch?v=Hv6hwGXw1Z4

οι οποίοι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό υπαρπάζοντας την ψήφο του με τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα. Τους προκαλούμε να απαντήσουν στους αγρότες, τους προκαλούμε να απαντήσουν στους εμπόρους, τους προκαλούμε να απαντήσουν στους βιοτέχνες, τους προκαλούμε να απαντήσουν στους νέους, τους συνταξιούχους, τους προκαλούμε να απαντήσουν στους επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό, να απαντήσουν για τις κλειστές τράπεζες, να απαντήσουν για την υποχρηματοδότηση των δήμων και σε όλους εκείνους που τους κορόιδεψαν και σήμερα πεινάνε και κοιτάνε τον κ. Τσίπρα γαντζωμένο στην εξουσία να συνεχίζει να τους κοροϊδεύει.

Ας προσέχει ο Σύριζα Αργολίδας. Γιατί εκτίθεται. Αυτά μόνο ως απάντηση προς φανατικούς οι οποίοι θέλουν να πλήξουν το Δήμαρχο σε σχέση με τους αγνούς ψηφοφόρους του Σύριζα που καθημερινά αναγνωρίζουν το έργο του. Όσο για το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο και τη δημοτική του παράταξη μιλάνε τα έργα τους".

banner panta rei 260x200

banner iliou 260x200

banner tampakis giorgos ktiniatros260x200

banner merzioti lav260x200