Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την συνεργασία της για τον «Παλαμήδειο Άθλο» με την ΚΤΕΛ Αργολίδας και το Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου.

Στην Βορειοδυτική πλευρά του ορεινού όγκου της Λάρισας που υψώνεται στα δυτικά της πόλεως του Άργους βρίσκεται το παμπάλαιο μοναστήρι της Παναγίας.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" γιορτάζει την Απελευθέρωση του Ναυπλίου με μια λαμπρή εκδήλωση στο Βουλευτικό.

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, με τα θέματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στις οδούς Αμαλίας και Κωλέττη, καθώς και της σταύθμευσης στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, να ξεχωρίζουν.

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι, λόγω απαραίτητων εργασιών για την σύνδεση νέων δικτύων ύδρευσης ,την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, θα διακοπεί η υδροδότηση στις περιοχές:

Την ανησυχία του για το μέλλον της παραλίας της Πλάκας Δρεπάνου εκφράζει ο επικεφαλής της "Άλλης Πρότασης", Μπάμπης Αντωνιάδης, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών στερέωσης του παραλιακού δρόμου από τον Δήμο, ασκώντας παράλληλα κριτική για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου.

Περισσότερα Άρθρα...

banner panta rei 260x200

banner iliou 260x200

banner tampakis giorgos ktiniatros260x200

banner merzioti lav260x200