Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων οργανώνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, ώρα 19.00, εκδήλωση-συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2oυ Γυμνασίου Ναυπλίου,

Συνεστίαση με σκοπό τον εορτασμό τις  21ης Νοεμβρίου της Ημέρας των Εθνικών Δυνάμεων, πραγματοποίησαν οι Απόστρατοι Αξιωματικοί στρατού Νομού Αργολίδας.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" γιορτάζει την Απελευθέρωση του Ναυπλίου με μια λαμπρή εκδήλωση στο Βουλευτικό.

Οι άνδρες της τοπικής Αστυνομίας θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις των δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν τρεις Έλληνες ηλικίας 33, 43 και 41 χρόνων, ένας 38χρονος Μολδαβός και ένας 33χρονος Ρουμάνος και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία(!) ακόμα και για τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, η ανακοίνωση της 4μελούς πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΣΑ – ΡΕΑ και όχι του Σωματείου Εργαζομένων όπως σκοπίμως γράφηκε, να ζητούν από τον κόσμο να μη συμμετέχει σε εκδήλωση αλληλεγγύης.

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την συνεργασία της για τον «Παλαμήδειο Άθλο» με την ΚΤΕΛ Αργολίδας και το Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα...