Σας καλούμε στην 66η εθελοντική αιμοδοσία του  Συλλόγου Δεσμοί Αίματος  η οποία θα πραγματοποιηθει στην Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «ο Παλαμήδης» την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου (ώρα 17:00 - 20:30) και το Σάββατο 01 Οκτωβρίου (ώρα 9:00 - 13:30).

Τροπολογία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φοιτητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του ελληνικού έθνους, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας  απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους του Ναυπλίου που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκοσμίου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Οι φοιτητές που έχουν επιλέξει το μάθημα «Σύγχρονες τάσεις και δραματολογία στο παγκόσμιο γαλλόφωνο θέατρο» μπαίνουν στην αίθουσα διδασκαλίας για την πρώτη διάλεξη έχοντας πάντα την ίδια διστακτικότητα και την ίδια αγωνία.

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους Ναυπλίου, Άργους, Επιδαύρου, Κρανιδίου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Harvard και άλλους πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της Αργολίδας προχωρεί καινοτομικά και ξεκλειδώνει τον τόπο των ικανοτήτων και ενδιαφερόντων των Αργολιδέων.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας, ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, διοργανώνει την 1ηημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, για την εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των oστών.

Η ΣΕΚ Επιδαύρου σας καλεί στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Δεσμοί Αίματος στο κτήριο της Σχολής, στην αίθουσα εκδηλώσεων, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου (ώρα 17:00 - 20:00).

Περισσότερα Άρθρα...